Ford 110 år

Magiske FORD MOTOR COMPANY

Er folk gået helt i stå? Der skal - efter min mening - meget til at "imponere" folk. Vi landede på månen i 1969, en helt fantastisk bedrift, men de fleste har vel glemt det? Rumfærgerne blev sendt ud i rummet i 1980'erne, men de fleste har vel glemt denne fantastiske bedrift. Ford Motor Company blev etableret i juni måned 1903. De fleste har glemt det.

MEN, det er jo helt fantastisk med denne FORD historie gennem 110 år. De fleste har glemt det. De fleste tænker blot: Hvad skal vi have at spise i aften? FORD's historie gennem 110 år er så fantastisk, at man tror det er løgn. Mange, mange millioner af biler er fremstillet på FORD's fabrikker overalt på jorden.

Personligt forstår jeg ikke, at de 110 år ikke markeres på en eller anden måde? Men nej, det er nok fuldstændig ligegyldigt?

Her må jeg så lige sige: Nej, det er IKKE ligegyldigt. Vi må have hele historien med. Derfor går jeg nu i gang med hele FORD's 110 årige historie. Det har FORD da fortjent, såvel fabrikken i USA, England, Tyskland som i Danmark.

Havde vi i dag nogle som Henry Ford var elendigheden nok ikke så stor, som det er tilfældet i dag. ALLE skal spare, der er IKKE råd til store visioner. Som Henry Ford engang sagde: Det er MEGET let at fyre folk, det er noget helt andet der skal til, når man vil ansætte folk!!! Og det er så rigtigt som det er sagt.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.12 | 13:55

Hej
Er bilen mon til salg?

...
20.05 | 08:38
Som tiden dog går har modtaget 9
20.05 | 08:16
HP-bilnostalgi.dk har modtaget 55
22.09 | 18:39
Ford Motor Company har modtaget 1
Du kan lide denne side